Na de hetze

22 april 2018

Na de hetze

 

Dhr. Berger heeft na overleg met CD&V Antwerpen beslist om zijn kandidatuur terug te trekken. We hebben alle begrip voor die keuze.

CD&V wil bovenal mensen samenbrengen. Bruggen slaan. De polarisatie overstijgen. Dat doe je ook door mensen met verschillende achtergronden politiek te engageren. De politiek maakt de keuzes die onze samenleving bepalen. Dat een zo groot mogelijke groep van de samenleving zich achter die keuze kan zetten, vinden wij heel belangrijk. Met onze kandidaten willen wij een spiegel vormen van de samenleving.
 
We hebben ondernomen, we hebben geprobeerd. Het is niet gelukt, toch nu niet. Maar, het geeft wel aan waar we heen willen: wij willen als CD&V in Antwerpen zoveel mogelijk gemeenschappen laten meedoen, wij willen diversiteit op onze kieslijst, wij willen niemand uitsluiten. Ook nu blijven we die ambitie koesteren. Antwerpenaren drukken ons regelmatig op het hart dat ze politici willen die de verschillende gemeenschappen in de stad verbinden. Het is de weg vooruit die wij willen nemen.

CD&V zal zich blijven inzetten om van Antwerpen een betere stad te maken en om daarbij alle Antwerpenaren te betrekken. Antwerpen is een stad waarvoor we ons elke dag met passie en ambitie inzetten. En blijven doen.

Meer info over ons Antwerps project: www.thuisintstad.be.

Categorie: 

Contact

E-mail: Nahima.lanjri@dekamer.be

Telefoonnummer: 02/ 549 89 45

Adres:

Paleis der Natie

Leuvenseweg 21

1000 Brussel

Twitter

Het rapport van Nahima


De Standaard looft consequentie en doorzettingsvermogen

Volg mij ook via

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.